Νέα

outofservice_thumb_news

Τι κάνεις όταν όλα πάνε κατά διαόλου? Μετατρέπεις τον φόβο σου σε δύναμη και αντιμετωπίζεις τους δαίμονες σου. Η ιστορία πίσω από την πειρατεία του λεωφορείου 27 από δυο εγκληματίες, κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλους τους επιβαίνοντες!!!


blackmagic_thumb (1)

Είναι νέα, σε χρώμα μαύρο και είναι μαγική. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και φυσικά τον χρόνο να παρακολουθήσετε τα βίντεο μας!


vatoum day 3 (1)

Vatoum Day #3 (ft. Cat Von K & 2J) Τι συμβαίνει όταν η Cat Von K πείθει τον 2J να κάνει ένα βίντεο μαζί της και καλεί για αυτή τη δουλειά τη Vatoum Productions?


thumbnail_audition2

Vatoum Productions casting auditions. Ευχαριστούμε όλους όσους βρήκαν τον χρόνο να παρακολουθήσουν το Casting Auditions βίντεο.!!!


thumb_site6

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν καλλιτέχνη, σε καλούμε λοιπόν να τον φανερώσεις! Τι θα έλεγες να περνούσες κάποιες μέρες με την ομάδα μας αναδεικνύοντας όλα τα ταλέντα σου πάνω στην υποκριτική; Και αν σου λέγαμε πως θα σου έχουμε και μια πατατοέκπληξη?


to11

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από όλους εμάς, στη Vatoum Productions, για το άρθρο της εφημερίδας LIFO. Το Kingsman είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα μας και χαιρόμαστε πολύ που το μοιραστήκαμε μαζί σας. Η υποστήριξη σας μας δίνει δύναμη για τη συνεχεία. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!