• Το κυνήγι του θησαυρού έφτασε στο τέλος του βγάζοντας νικητή τον Νίκο και τον Στέργιο, συγχαρητήρια παιδιά!
• Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για άλλη μια φορά, τα άτομα που συμμετείχαν στο 1ο Κυνήγι θησαυρού της Vatoum Productions στην Κατερίνη! Ήταν μια πιλοτική προσπάθεια. Για εμάς ήταν μεγάλη βοήθεια στο να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο, ακόμα καλύτερο!
• Υπήρξαν πάρα πολλά άτομα που συμμετείχαν, γι’αυτόν τον λόγο, την 3η μέρα, μπόρεσαν να περάσουν μόνο 50 ομάδες. Το αναφέρουμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και τυχόν ερωτηματικά.
• Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν θέλαμε να βγάλουμε τον νικητή με βάση του ποιος έχει καλύτερη συσκευή, διότι εάν κάποιος στην αίθουσα είχε Internet και καλό κινητό, tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, θα μπορούσε να νικήσει γρηγορότερα σε σχέση με κάποιον άλλο που δεν είχε. Όποτε σκεφτήκαμε να του δώσουμε προθεσμία 1 ώρας για να μπορέσει και κάποιος που δεν είχε πρόσβαση στο internet, να αποκτήσει!
• Ως Vatoum Productions, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους, για τα υπέροχα μηνύματα σας, για το κυνήγι του θησαυρού και για την δουλειά που κάνουμε! Για εμάς η μεγαλύτερη αμοιβή είναι ακριβώς αυτό! Ελπίζουμε να μην έμεινε κάποιος παραπονεμένος διότι ο στόχος μας ήταν να περάσουμε όμορφα και κυρίως να γνωριστούμε καλύτερα!
• Θα δώσουμε ραντεβού μαζί με τον Otis, ο οποίος θα δώσει δώρα όχι μόνο στους πρώτους αλλά και σε πολλούς άλλους! Εκεί θα μπορέσετε να φωτογραφηθείτε και να μιλήσετε μαζί του βοηθώντας τον, να απαλλαγεί από τον V. Θα ενημερωθείτε μέσω μέσω email για την ημερομηνία/ώρα/μέρος.
• Μείνετε συντονισμένοι με την Vatoum Productions, διότι ανεβαίνουν καινούργια project σύντομα και πολλά άλλα, τα οποία θα σας τα ανακοινώνουμε διαδικτυακά.


4η και τελευταία μέρα!
Την συνέχεια της 3η μέρας θα την βρεις στο βίντεο!

To παιχνίδι συνεχίζεται! Η 2η μέρα ξεκίνησε.. Εσύ..?


Link: http://www.vatoum.com/vstreasure

Γενικοί κανόνες για το κυνήγι του θησαυρού

1. Το κυνήγι του θησαυρού ξεκινάει στις 27 Δεκεμβρίου στις 17.00 η ώρα, ημέρα Κυριακή, στο www.vatoum.com/extras/treasure game, και τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου στις 17.00 η ώρα.
2. Η συμμέτοχη είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να δηλωθεί.
3. Οι συμμετέχοντες πρέπει να σέβονται το παιχνίδι, τους συμπαίκτες και τους διοργανωτές.
4. Είναι υποχρεωτική η επίλυση όλων των γρίφων/αινιγμάτων με τη σειρά που αυτοί παρουσιάζονται.
5. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ή απόκλισης από αυτούς, αυτομάτως ο παίκτης θα ακυρώνεται.
6. Κάθε 24 ώρες θα ανεβαίνει και ένα βίντεο, όπου θα σήμαινει και η έναρξη της επόμενης ημέρας. Σε περίπτωση δηλαδή που βρείτε όλα τα στοιχεία της πρώτης μέρας, θα περιμένετε το επόμενο βίντεο για να συνεχίσετε. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, θα ενημερώνεστε για το τελευταίο στοιχείο της ημέρας.
7. Όλα τα στοιχειά του παιχνιδιού είναι σημαντικά και θα πρέπει να φυλάσσονται μέχρι το τέλος αυτού.
8. Στο κυνήγι συμπεριλαμβάνονται τοποθεσίες, καταστήματα και διαδίκτυο.
9. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα ακολουθούνται τα ωράρια καταστημάτων και για οποιοδήποτε θέμα/ερώτηση/βοήθεια σχετικά με το παιχνίδι, όλοι απευθύνονται στο treasure@vatoum.com.
10. Για τη σωστή και πιο εύκολη διεξαγωγή του παιχνιδιού οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν, όρεξη, καλή διάθεση, ταχύτητα, στυλό, σημειωματάριο, υπολογιστή, φακό και ποδήλατο(προαιρετικά).
11. Οι νικητές του παιχνιδιού, καθώς και τα δώρα τους θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν στην σελίδα της Vatoum Productions στο facebook, συνοδευόμενοι από φωτογραφία με τους συντελεστές του κυνηγιού.
Με εκτίμηση, Vatoum Productions
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και καλή διασκέδαση!
Leave a comment

Please Post Your Comments & Reviews

Send us a message


5 + 3 =